sdf

Lievens Interiors Design , een slimme keuze

Dit is een guest post – Wanneer je je woning, kantoor, zaak of winkel wil (her)inrichten, maar je hebt geen idee waar en hoe je er moet aan beginnen of je hebt een stijl in gedachten, maar weet niet hoe het te realiseren ofwel heb je simpelweg geen tijd, dan kun je rekenen op Dirk Lievens Interieurarchitect en zijn team.

Wij bieden je een totaalinrichting aan op maat volgens je budget en dit van concept tot oplevering. Verkies je strak en modern of heb je een klassiek of landelijke stijl in gedachten? Alles kan en wordt nauwkeurig digitaal uitgewerkt met behulp van fotorealistische en interactieve 3D voorstellingen.

dirklievens_interieur2
Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar voorkomt eveneens kostelijke vergissingen waardoor de meerprijs van het design snel wordt terug verdiend. Als professional designer beschik ik over voldoende kennis om je bij te staan tijdens de vele moeilijke beslissingen en kan daarbij ook de beste werklui aanbieden.

Ik bezorg je het "wow" effect waarnaar je op zoek bent. Door mijn ervaring bied ik nieuwe idee├źn en inzichten aan die zowel functioneel, veilig, aantrekkelijke als gezellig zijn.

rsz_dirklievens_interieur3

Ik adviseer je onder andere bij het uitkiezen van een waaier aan kleuren en materialen en geef je nuttige tips over lichtdecoratie en hun effect op het interieur.

Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt, aangevuld met een concrete offerte. Als extra geef ik nu ook een gratis offerte voor al je schilderwerken.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

lievens.interieur@skynet.be
www.dirklievensinterieur.be

St. Petrus & Paulusstraat 61
8800 Roeselare (Rumbeke)

Zeedijk 17, bus 22
8380 Zeebrugge